Comencen les diades de primavera! XORIGUERS

El dijous passat, 9 de maig, vam començar les diades de primavera. I ho vam fer a casa dels Xoriguers de la UdG, a Girona!

Anar-hi va ser fàcil, perquè vam organitzar un bus patanàtic; Pataquers de la URV + Llunàtics de la UPC. Un viatge ben entretingut amb la nostra colla padrina!

Ens trobàvem Xoriguers, Passerells, Pataquers i Llunàtics, davant de la Facultat de Ciències de la UdG, tocant al camp del FC Girona.

Un cop allà, vam descarregar Pd4, 3d5, 3d5a, 4d5 i Pd4. Tot amb absoluta seguretat, però amb l’ajuda a pinyes de la resta de colles, això sí!

L’animació va ser espectacular i la posterior festa a la Sala La Mirona també. Feia més de 3 anys que els Llunàtics no anàvem a la Diada de Xoriguers (sense comptar els Aniverfests), així que estem ben orgullosos d’haver-hi pogut anar i de l’actuació feta.

La setmana que ve és la nostra diada, i tornarem a portar els castells de 6 a plaça. Però només ho podrem fer si som molts a assaig. Aquest dilluns 13 i dimarts 14 de maig, a les 19h al pati de l’EPSEVG. La nostra diada s’apropa, amunt llunàtics!

 

CRÒNICA en vídeo de @grallauniversitaria: https://www.youtube.com/watch?v=_3AmUCdV8T4

GALERIA DE FOTOS de @grallauniversitaria: https://grallauniversitaria.wordpress.com/galeria/diada-xoriguers-09-05-2019/