Crònica de la diada Llunàtica d’hivern

El passat dijous 19 de novembre va ser l’inici de les actuacions per les colles universitàries. Concretament va ser el cas dels Llunàtics de la UPC de Vilanova, que vam actuar a casa amb els Arreplegats de la Zona Universitària, els Passerells del Tecnocampus i els Trempats de la UPF com a colles convidades.

Els grans protagonistes de la diada van ser els Arreplegats, que van signar el millor començament de temporada. Els de la camisa verd quiròfan van iniciar la diada amb la td7f, en segona ronda hi van portar un 7d7 que avançaven gairebé un mes respecte a la temporada anterior, a la tercera ronda feien un 4d7 molt treballat i acabaven la diada descarregant el pd6f, el segon d’aquest curs per ells.
Els amfitrions també vam signar una gran actuació, la millor que hem fet fins ara a casa seva. Vam iniciar la diada amb un intent desmuntat de 3d6, però que va quedar en segon pla quan el vam repetir i es va descarregar, en segona ronda féiem el 3d6a i per finalitzar descarregàvem el tercer castell de 6, un 4d6, és la primera vegada que la colla realitza una tripleta de 6 a casa. Vam finalitzar la diada amb dos pilars de 4.
Cal destacar l’evolució de les altres dues colles que han iniciat la temporada mantenint el nivell amb el qual van finalitzar l’anterior. Passerells va dur a plaça el 4d7, td6 i 5d6 i dos pilars de 4 per tancar la diada. Trempats que fa un any s’estrenava per primer cop a les diades universitàries demostrava la seva evolució i feia 5d6, 3d6a, 4d6 i pd4 per finalitzar.
Resum d’actuació:
  • Arreplegats ZU: 2pd4 pd4c, td7f, 7d7, 4d7, pd6f, pd4
  • Passerells TCM: 2pd4, 4d7, td6, 5d6, 2pd4
  • Trempats UPF: pd4, 5d6, 3d6a, 4d6, 2pd4
  • Llunàtics UPC: pd4, id3d6, 3d6, 3d6a, 4d6, 2pd4

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.