Final de Temporada

La colla ha acabat la temporada amb un gran final, el maig ha resultat ser un mes molt bo en quant a castells i gent a plaça.

La colla va descarregar el seu primer castell de 6 i mig (3d6a) el passat 30 d’abril a Tarragona, i la setmana següent hi tornava, a la diada dels Arreplegats, el dia 7 de maig. Acompanyant el 3d6a hi anava el 4d6 i una td5. La següent setmana la colla es desplaçava a Terrassa a la diada dels Bergants on amb poc seguici va completar dos pd4 i una td5 mentres que el 3d5n es quedava en intent desmuntat.

La campanya #maigde6imig arribava al seu final amb l’última diada d’enguany dels Llunàtics que tornaven a la plaça on van iniciar el seu camí fa 3 temporades, la plaça cívica de la UAB.

A casa dels Ganàpies de la UAB es va portar el tercer 3d6a i com a novetat l’estrena de la td6 (ja s’havia fet un intent desmuntat a la diada d’hivern de 2013 dels Ganàpies), aquestes dues construccions anaven acompanyades d’un 4d6 amb moltes estrenes i per finalitzar es va realitzar un pd4 de dones que tancava el calendari de diades dels Llunàtics.

Torre de 6

Primera td6 descarregada de Llunàtics de la UPC Campus de Vilanova

Per acabar la temporada els Llunàtics vam realitzar dos pilars de 4 el dia 28 per posar fi a un magnífic any.

Pd4 EPSEVG

Pilar de 4 davant de l’EPSEVG

DSC_0784_02

Pilar de 4 Bibliobar (Biblioteca EPSEVG)